Lopend project:

Beheer van alle data / bankgegevens / werkgroepen...

Klant: Alzheimerliga Vlaanderen

De klant werkte in het verleden vooral m.b.v. Excel-lijsten. Ze ondervonden moeilijkheden met de interactie tussen de Excel-bestanden en om consistente data-input te waarborgen. DataSmart bouwde een beheerssysteem op maat van de liga. We begeleidden hen bij de overstap van Excelachtige-toepassingen naar een ‘in the cloud’ databasesysteem. Hierin beheren ze nu hun financiën en giften. Komende maanden bouwen we het systeem verder uit voor het beheer van leden en projecten. Het DataSmart beheersysteem maakt niet alleen de klant hun werking een stuk eenvoudiger, door het automatiseren van bepaalde processen. Het zorgt er ook voor dat samenwerken ‘in real time’ mogelijk is en dat dit allemaal op een uiterst veilige manier gebeurt.

Een greep uit onze afgeleverde projecten

Online inschrijvingen

Klant: Federatie Open Scouting

De klant heeft een jaarlijks event waar zo’n 500 groepen zich voor inschrijven. Deze gebeuren op een website, waar men moet betalen met Bancontact. De inschrijvingen worden verwerkt in onze database, waarin de klant verschillende sorteer en filter opties kan toepassen om lijsten te exporteren.

Applicatie architectuur

Klant: Backstash

De klant heeft een online dienst voor platenwinkels en platenlabels. De volledige database-architectuur is ontworpen en ontwikkeld door ons. De applicatie wordt gebruikt door meer dan 50 winkels en labels in Europa.

Beheer van online kalender en inschrijvingen

Klant: Verkeersopleidingcentrum Brugge

De klant heeft een website waar bezoekers hun kalender kunnen raadplegen en zich kunnen inschrijven voor een bepaalde dag of event. Het beheren van de kalender en de evenementen gebeurt vanuit onze database.

Webshop facturatie

Klant: Consouling Media

De klant heeft een webshop waarin een groot aantal producten per dag worden verkocht. Elke verkoop wordt via onze database automatisch omgezet naar een rechtsgeldige factuur die zonder problemen verwerkt wordt door hun boekhouder.