Een greep uit onze afgeleverde projecten

Online inschrijvingen

Klant: Federatie Open Scouting

De klant heeft een jaarlijks event waar zo’n 500 groepen zich voor inschrijven. Deze gebeuren op een website, waar men moet betalen met Bancontact. De inschrijvingen worden verwerkt in onze database, waarin de klant verschillende sorteer en filter opties kan toepassen om lijsten te exporteren.

Applicatie architectuur

Klant: Backstash

De klant heeft een online dienst voor platenwinkels en platenlabels. De volledige database-architectuur is ontworpen en ontwikkeld door ons. De applicatie wordt gebruikt door meer dan 50 winkels en labels in Europa.

Beheer van online kalender en inschrijvingen

Klant: Verkeersopleidingcentrum Brugge

De klant heeft een website waar bezoekers hun kalender kunnen raadplegen en zich kunnen inschrijven voor een bepaalde dag of event. Het beheren van de kalender en de evenementen gebeurt vanuit onze database.

Beheer van webshop en inventaris

Klant: Vynilla

De klant heeft een platenwinkel en webshop waarin hij muziek verkoopt. Deze is gekoppeld aan onze database, waarin hij zijn inventaris van zo’n 30.000-tal producten bijhoudt en het beheer van zijn webshop doet.

Webshop facturatie

Klant: Consouling Media

De klant heeft een webshop waarin een groot aantal producten per dag worden verkocht. Elke verkoop wordt via onze database automatisch omgezet naar een rechtsgeldige factuur die zonder problemen verwerkt wordt door hun boekhouder.